Vacature CAD CAM Programmeur / CNC frezer

Publicatiedatum: 17 februari 2023

CAD CAM Programmeur/CNC frezer

Werk jij graag in teamverband in een hypermodern geautomatiseerde spuitgietbedrijf  aan hoogwaardige complexe fijnmechanische producten? Raak jij enthousiast van het maken van de meest mooie onderdelen m.b.v. CNC bewerkingsmachines? Werk je graag in een omgeving waar seriematig werk en repeterende werkzaamheden eigenlijk niet voorkomen? En ben jij diegene die bijna dagelijks  verassende mooie nieuwe dingen wil maken en wil meedenken aan nieuwe ontwikkelingen? Dan ben je bij Aarts Packaging op het juiste adres!

Ons bedrijf

Als één van de weinige spuitgietbedrijven bedrijven in Nederland heeft Aarts Packaging alles in huis om een nieuw project van begin tot eind in huis te begeleiden. Van productontwerp tot en met het spuitgieten van een complex geassembleerd product. De meeste matrijzen hiervoor worden extern gemaakt, maar worden bij Aarts Packaging verder geoptimaliseerd. De (eventuele) bijbehorende automatiseringen worden daarnaast geheel in eigen huis ontworpen en gemaakt.  Hierdoor heb je zicht op het gehele proces van het begin tot het eind en zie je het complete eindproduct ook de deur uitgaan.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

Je komt te werken in onze gereedschapsmakerij waar je m.b.v. CNC bewerkingsmachines mooie onderdelen mag maken. Deze onderdelen worden 3D getekend door onze constructeurs en nadien  door jou (in overleg) vervaardigd. Dit kunnen onderdelen zijn van een automatisering, maar ook onderdelen voor bijv. een matrijs. Je maakt steeds unieke onderdelen waardoor niet de kwantiteit maar zeker de kwaliteit bij ons voorop staat. Al deze onderdelen worden nadien in eigen huis geassembleerd en in werking  gebracht.

Het mooie aan werken bij Aarts Packaging is dat je tezamen met een technisch klein team onderdelen, optimalisatie en reparaties bedenkt en vervaardigd. Jij bent de spil van het geheel!

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

 • Je programmeert m.b.v. een CAD CAM station.
 • Je beoordeelt en bepaalt de bewerkingsvolgorde en opspanmethodieken
 • Je programmeert vanuit een tekening met Heidenhain besturing.
 • Je denkt mee over een zo efficiënt mogelijk productieproces.
 • Je springt in op de dagelijkse nieuwe verrassingen vanuit de werkvloer en lost ze samen op.

Wat bieden wij jou?

 • We willen samen mooie resultaten behalen, dus de intentie is om met elkaar toe te werken naar een vast contract
 • Je komt te werken in een hypermodern geautomatiseerd spuitgietbedrijf wat uniek is in zijn soort. We hebben een klein team van gereedschapsmakers en een eigen technisch dienst die heel nauw met elkaar samenwerken, waardoor er meteen ingesprongen kan worden op de perikelen die op de werkvloer spelen. Sleur komt vanaf nu niet meer in jouw woordenboek voor.
 • We streven ernaar jouw capaciteiten zo goed mogelijk te benutten. Persoonlijke groei en ontwikkeling staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.
 • Een passend salaris volgens de CAO van de Kunststof en Rubberindustrie.

Wat breng je mee?

 • Ervaring met een CADCAM pakket. Bij voorkeur Cimatron
 • Bekend met de besturing Heidenhain.
 • Een goede dosis enthousiasme en gedrevenheid om samen met je collega’s het beste eindresultaat te behalen.
 • Leergierigheid om je nieuw zaken eigen te maken
 • Geen 8 tot 5 mentaliteit

Solliciteren:

Wil jij een bijdrage leveren aan onze toekomst? Solliciteer dan snel. Je sollicitatie ontvangen we graag via vacatures@aartspackaging.com. Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met ons Hoofd Matrijzenmakerij Johan de Beer via telefoonnummer 0416 332 959.

Aarts Packaging, a Trimas company
Sinds februari 2023 zijn wij onderdeel van de Trimas Packaging Group. Trimas bestaat uit een groep van gevestigde verpakkingsbedrijven wat ons in staat stelt ons als global packaging supplier te positioneren in de markt.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: technisch, CAD CAM programmeur, plastic, kunststof, CNC frezer, werktuigbouwkunde, WTB, Waalwijk, Noord-Brabant